MOBILTARTÓ modern parasztoknak

Hát ez egy elég rögtönzött ötlet volt, de végülis bevált!

A budaőrsi piacon árulták ezt a régi gyalut, 400 forintért, még alkudni sem volt kedvem ennyiért. Inkább azért hezitáltam egy ideig, mert úgy már nem viszek haza sehonnan se semmit, hogy nem tudom előre, vagy nem találom ki azonnal, mire, hol, hogyan használom fel.

Ezt meg forgattam, forgattam, aztán ott is hagytam inkább, később visszamentem, még mindig ott volt, hát adtam neki még egy esélyt. Egyik kezemben a gyalu, másikban a telefonom, amivel egyébként is szoktam dokumentálni kincsvadászat alatt a potenciális egyedeket.
És akkor egyszercsak összeállt a kettő, belecsúsztattam a résbe a telót, és mint kés a vajban, hát tökéletesen belecsusszant, miliméterre pontosan belefért.
Ekkor eldőlt a sorsa.
Hazavittem, kapott egy kis pucolást, és ment is a kisházba a kertünk aljában.

 

Az úgyis készülőben van még, a parasztos-eklektikus stílusa meg pont benyel még egy ilyet.
Éjjeli szekrény még ott úgy sincs, és igazából minek is az, ha a mobilban már ott az óra, ébresztő, lámpa, könyv, zene, tv..

 

A kunyhóról meg majd később lesz szó, kövessétek a blogot, ha kíváncsiak vagytok rá.

Ti mit szoktatok még az ágyatok mellett tartani?

Ha kíváncsi vagy hasonló átalakításokra, kövesd az oldalam a facebookon is, és mindenről értesülsz!

Itt a blogon pedig az apró kreálmányokon kívül lesz még sok szó enteriőrökről, lakberendezési tippekről, lomtalanításról, újrahasznosításról, házi praktikákról, ritka és érdekes tárgyakról és mindenekelőtt sok sok bőröndről! Csak saját ötleteket és alkotásokat osztok meg.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

comments